top of page

MEDIATION

Of het nu om een beginnend zakelijk conflict gaat of een hoog opgelopen familie conflict, partijen horen op een bepaald moment niet meer wat de ander zegt. Onbegrip en emoties voeren de boventoon, waardoor een constructief gesprek voeren lastig wordt. Wanneer deze emoties door de tegenpartij worden erkend en daardoor afzwakken komt er meer ruimte om na te denken over een gemeenschappelijke oplossing. Als onafhankelijke mediator help ik de communicatie weer op gang te brengen, de voortgang erin te houden, relaties te herstellen en het probleem op te lossen zonder dat er een rechter aan te pas komt. 

Gaat het om een arbeidsconflict?

Voor conflicten op de werkvloer kan mediation geschikt zijn. Lees meer op de pagina Arbeidsmediation.

Wil je contact opnemen?

Als je als leidinggevende te maken hebt met een vervelende situatie die behoorlijk vast lijkt te zitten, dan help ik je graag om hieruit te komen. Neem vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek.

Gaan we met elkaar verder, dan vind je de kosten op de pagina Tarieven. Of lees vast meer over mij op de pagina Over mij en op de pagina Referenties.

COACHING

Ontevreden medewerkers, veel gemopper of zelfs geroddel? Mensen spreken zich niet uit? Daar waar mensen samenwerken, kan ook een negatieve energie op de werkvloer ontstaan. Daar is niks geks aan. Soms komt dit door een organisatieverandering, een conflict tussen collega’s of door een medewerker die niet lekker in z’n vel zit. Hoe het ook komt, als leidinggevende wil jij weer een fijne sfeer met een team dat een gemeenschappelijk doel nastreeft. En je wil dat iedere medewerker tot bloei komt op de juiste plek.

Maar hoe pak je dit aan? Inmiddels weet je dat het geen zin heeft om het te negeren of te verdoezelen. Je weet dat je in actie moet komen en dat vraagt om lef. Ik help je graag om te onderzoeken wat er precies vast zit of waar de negatieve energie vandaan komt. En met de juiste technieken breng ik beweging en ondersteun ik jou, je medewerker(s) of team naar weer een fijne samenwerking. 

 

Lees meer over mijn aanpak of neem direct contact op voor een gratis kennismakingsgesprek. 

Mijn aanbod:

Heb jij het lef om op tafel te leggen wat aandacht vraagt en aangepakt zou moeten worden? Ik help je graag!
bottom of page