top of page

INDIVIDUELE
COACHING

Stel: een van je medewerkers is een fantastische gedragskundige. Ze vindt haar werk leuk en het is haar tweede natuur om een ander te ‘lezen’. Daarentegen vindt ze het lastig om te voelen waar haar eigen grenzen liggen en wat ze nodig heeft om zich weer energiek te voelen. Dat uit zich in periodes van ontevredenheid. Daar hebben jullie al regelmatig over gesproken, maar de situatie verandert weinig. Je wil haar graag helpen, want je wil haar niet kwijt. Wat kun je als leidinggevende doen?

Jezelf beter leren kennen

Met individuele coaching help ik bij vraagstukken rond krachtiger persoonlijk leiderschap. De basis van elk traject? Jezelf beter leren kennen. We staan stil bij vragen als:

  • Wat zijn je verlangens?

  • Wat houdt je tegen om je verlangen te leven?

  • Ben je trouw aan jezelf?

We bespreken bestaande patronen, strategieën, overtuigingen, normen en waarden. In hoeverre komen die overeen met het hier en nu? Door jezelf beter te leren kennen, weet je wat je eigenlijk wel of niet wil en wel of niet kan. En zo kun je opnieuw richting geven aan je eigen ontwikkeling en leven.

Mijn aanpak: al wandelend coachen

Ik geloof dat wandelen helpt om te ontspannen en reflecteren. Daardoor komen mijn coachee en ik sneller tot de kern. In relatief korte tijd zetten we grote stappen en werken we toe naar concrete oplossingen en toepassingen in werk of leven. Mijn doel is dat ik iemand echt in beweging breng en verder help. Zo komt geluk dichterbij en los je gevoelens van ontevredenheid op.

Ik wandel veelal op de Veluwe of in de prachtige omgeving van Arnhem. 

Lukt wandelen (fysiek) niet? Dan kan de individuele coaching ook op locatie of online plaatsvinden.

Praktisch en tarieven

Een traject voor individuele coaching duurt meestal zes sessies. Als het nodig is, kunnen we natuurlijk extra sessies inplannen. Meer informatie vind je op de pagina Tarieven.

Vrijblijvend kennismaken?

Wil je weten of individuele coaching past bij jouw medewerkers of vraagstuk? Neem dan contact met me op voor een gratis kennismakingsgesprek (telefonisch of via Zoom). Of lees vast meer op de pagina Over mij of op de pagina Referenties. Ik kijk ernaar uit om kennis te maken en voor jou aan de slag te mogen!

Ik zet coachees echt in beweging en help om concrete toepassingen te vinden.
bottom of page