top of page

VAN DAG NAAR DAGEN VAN VERDRAAGZAAMHEID

Teams en organisaties ondersteunen bij gedoe en conflicten is waar ik blij van word.


verdraagzaamheid mediator coaching

Daar waar GEDOE is kom ik graag helpen!


Teams en organisaties ondersteunen bij gedoe en conflicten is waar ik blij van word. Als dat wat ogenschijnlijk muurvast zit weer in beweging komt, mensen elkaar weer kunnen “zien”, daar geniet ik daar enorm van!"Wist je dat de internationale dag van de verdraagzaamheid op 16 november is? En dus op mijn verjaardag valt?".


Een dag opgericht door de Verenigde Naties om te zorgen dat we ons die dag eens even niet nodeloos gaan ergeren aan wat dan ook. Het is dus niet voor niks dat ik al ruim 20 jaar, zo graag in deze context werk…:)


Als mediator en teamcoach en sinds kort ook als vrijwillige buurtbemiddelaar in Arnhem. Hoe leuk is het om in mijn “eigen Arnhem” een bijdrage te mogen leveren aan het woongenot van mijn medebewoners. Want de wens om plezierig te kunnen wonen geldt voor ons allemaal. Dat lijkt misschien vanzelfsprekend maar dat is het helaas niet altijd. Dit jaar zijn de Arnhemse buurtbemiddelaars in ruim 250 zaken actief betrokken geweest..


"Van onderstroom naar bovenstroom oftewel van contact naar contract".


Door het faciliteren van gesprekken en door het maken van redelijke afspraken kunnen mensen – vaak tot hun opluchting – weer prettig samenleven.


Voor nu hoop ik dat je ondanks alle “coronaobstakels, discussies over al dan niet vaccineren en korte lontjes en onderling gedoe” de irritaties kan laten zijn voor wat ze zijn en de mogelijkheid ziet om de feestdagen te vieren samen met de mensen die je lief zijn.


Gezellige dagen en wens je een gezond, liefdevol & verdraagzaam 2022!!


PS. Ben jij op zoek naar iemand die je kan helpen om jouw team weer op een lijn kan krijgen? Neem dan contact op.Comments


bottom of page